2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΩΚΤΗΚΩΝ.

2Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ
Κυριακή, 26 Μαΐου 2013  
από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ.
ΘΗΒΩΝ 245, έναντι villace cinema, ΚΕΝΤΡΟ ''ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ''
Καλοδεχούμενα είναι όλα τα τρωκτικά με επίτιμους καλεσμένους τους αρουραίους μας!
(αρουραίοι, χάμστερ, ποντίκια, γερβίλοι, ινδικά χοιρίδια, τσιντσιλά, κοκ)

Θα υπάρξουν τραπέζια με είδη για τρωκτικά, παιχνίδια για τα νεότερα αλλά και μεγαλύτερα μέλη μας, λαχνοφόρα κλήρωση, ενημέρωση περί σωστής φροντίδας τρωκτικών, ενημέρωση περί αδεσπότων, θα έχουμε ''κουζίνα'' και βέβαια θα διεξαχθεί ''διαγωνισμός για best of kind, best in show, best pet, best agility κτλ.

θα γίνει και μινι μπαζααρ με πραγματα προς πώληση απο το ΦΙΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ(https://www.facebook.com/katafygionikaias)

κανόνες για την έκθεση:
1)Ο κάθε ιδιοκτήτης θα πρέπει να φέρει το δικό του υπόστρωμα για τα ζώα του όμως απαγορεύται αυστηρά η χρήση πριονιδιού ή κάποιου άλλου υποστρώματος με σκόνη! Επιτρέπονται κομματια χαρτιού, wood pellets και άλλα παρεμφεροί!

2)Την ώρα του Show απαγορεύεται η χρήση μπουκαλιών νερού και επιτρέπονται φαγητά όπως αγγούρι, πεπόνι καρπούζι και σταφύλια για την ενυδάτωση των ζώων! Εξαιρούνται καταστάσεις υψηλών θερμοκρασιών 

3)όλα τα ζώα πρέπει να είναι καθαρά είτε αποφασίσετε να τα κάνετε μπάνιο είτε στεγνό καθάρισμα! Οι ουρές πρέπει να είναι καθαρές και αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση μαλακής οδοντόβουρτσας ή με όποιον άλλο τρόπο βρίσκεται αποτελεσματικό!

4)Στην κατηγορία των Pet θέλουμε να δείξουμε φιλικά ζώα που είναι άψογα στα χέρια! Δεν δαγκώνουν, δεν γρατζουνάνε και δεν προσπαθούν να φύγουν! 

5)Να επισημανθεί πως μόνο ο κριτής μπορεί να αγγίξει τα διαγωνιζόμενα ζώα! κανένας άλλος πλην της/του γραμματέα του σόου και του βοηθού δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτά! 

6)οποιαδήποτε σημάδια αρρώστιας, ή κακής κατάστασης του ζώου θα είναι λόγος αποκλεισμού και θα ζητηθεί από τον ιδιοκτήτη να βγάλει τα ζώα του από την αίθουσα παρουσίασης ή ακόμα και να αποχωρήσει από το σόου (πάνω απ' όλα η υγεία των ζώων)!!

7) θα ζητηθεί ο κάθε ιδιοκτήτης να τα παρουσιάσει με δικό τους Show pen είτε αυτό είναι κουτί μεταφοράς ή απλό κλουβί!

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ!!

για περαιτέρω πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλώ απευθύνεται στο: onur.evi15@gmail.com ή καλέστε το 6987183262 ή απο το σάιτ του ομίλουhttps://vasso-7.wix.com/greekrodentclub.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν μια συμβολική τιμή συμμετοχής 3 ευρώ ασχέτως του αριθμού ζώων τους. Για το κοινό η είσοδος είναι δωρεάν.

Καλή επιτυχία σε όλους!
 

Θέμα: 2Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

Δεν βρέθηκαν σχόλια.

Νέο σχόλιο